Press releases and kits

PharmaS uz pomoć TradeTicityjevog CureSynca prvi u Hrvatskoj uvodi serijalizaciju

Zagreb, 27. lipanj 2016. – U prisustvu predstavnika PharmaS-a i TradeTicityja, potpisan je ugovor o implementaciji svjetski poznatog CureSync rješenja. TradeTicityjev softver pružiti će potpuno serijalizacijsko rješenje s kojim će PharmaS biti u mogućnosti da:

  • otisne oznake u vidu 2d koda pri čemu je sadržaj koda definiran unutar CureSync sustava,
  • proslijedi jedinstvene oznake svojim podugovaračima ili za slučaj kada je PharmaS podugovarač, zaprimi serijalizacijske oznake,
  • dostavi oznake preko Europskog usmjernika ili direktno u nacionalni sustav,
  • dostavi podatke o pakiranjima drugim sudionicima u lancu opskrbe,
  • osigura da partneri u distribucijskom lancu koji se ne uspiju prilagoditi na vrijeme imaju rješenja kojim će pokriti serijalizacijske potrebe PharmaS-a

Rješenje CureSync radi u skladu sa GS1 standardima, ali podržava i druge poznate standarde te ga je moguće jednostavno prilagoditi za sve potrebe korisnika. Rješenje će biti povezano s postojećim PharmaS-ovim SAP sustavom te drugim sustavima korištenjem jedinstvene CureSync integracijske platforme i procesnog poslužitelja. Osim samog softverskog rješenja, TradeTicity će pružiti i konzultantske usluge prilagodbe te izrade procedura kvaliteta, kako bi se zadovoljili strogi zahtjevi farmaceutske industrije.

Uz nedavno priznanje od strane IDC-a koji je CureSync rješenje svrstao među 10 najboljih u svjetu u kategoriji tzv. Track and Trace softvera za farmaceutsku industriju (i drugo u Europi odmah iza svjetskog giganta SAP-a), ovaj sporazum o suradnji s PharmaS-om potvrda je iznimne kvalitete ovog softverskog rješenja.

U svojoj poslovnoj strategiji, PharmaS se želi pozicionirati kao tvrtka prepoznata po izvrsnosti u proizvodnji lijekova, ali i u cjelokupnom poslovanju. Svoja nastojanja dodatno je pojačala iskazujući i liderstvo u serijalizaciji, odnosno u označavanju lijekova jedinstvenom oznakom, čime je omogućeno nedvosmislena detekcija svakog pokušaj krivotvorenja lijeka.

Ovom novom uslugom, koja će biti usklađena sa svim regulativama kako u EU, tako i na ostalim tržištima, PharmaS postaje tržišni lider te samim time i prvi u regiji sposoban proizvoditi lijekove usklađene sa zahtjevnim EU normama. Štoviše, zahvaljujući CureSync rješenju omogućit će svojim partnerima u distributivnom lancu pojednostavljeno dobivanje informacija o zaprimljenim lijekovima te sinkronizaciju podataka i u slučajevima povrata lijekova.

U PharmaS-u vjeruju da će zahvaljujući ovom tehnološkom i poslovnom liderstvu osigurati i nove vrijedne ugovore neophodnu za rast i razvoj poslovanja, budući da je u Europi iznimno mali broj kompanija koje mogu ponuditi uslugu serijalizacije lijekova.

 

Privitak/Attachment
Download this file (Objava-za-medije.pdf)Objava za medije[Kompletna objava za medije u pdf formatu]184 kB

Articles - Category

Newsletter Subscribe

Dear journalist and media people, register your email address to receive all important announcement and press material from TradeTicity.

Working hours


+385 1 6264 199

MONDAY - FRIDAY
08:00 - 17:00
SATURDAY - SUNDAY
CLOSED

eNewsletter

Dear visitors, register your email address to receive all important announcement and news from TradeTicity.

We are here


Tvrtka: TRADETICITY d.o.o. za usluge / Skraćena tvrtka: TRADETICITY d.o.o. / Sjedište: 10 000 Zagreb, Ulica grada Vukovara 284 / Sud: Trgovački sud u Zagrebu / MBS: 080725073 / OIB: 32457970413 / Temeljni kapital: 3.700.000,00 kuna, uplaćen u cijelosti / Predsjednik uprave: Lidija Pozaić Frketić / Nadzorni odbor: Miodrag Mirčetić / Osobe ovlaštene za zastupanje: Lidija Pozaić Frketić / Banka i broj žiro računa: PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d. Zagreb / IBAN: HR9323400091110426328SWIFT address: PBZG HR 2X / ZAGREBAČKA BANKA d.d. ZAGREB / IBAN: HR9123600001102551948 / SWIFT address: ZABAHR2X